Barbell Brew: het bier met net zoveel eiwitten als een eiwitshake

exc-56e1698720c64780c251fd0f

Scroll this

Helemaal klaar met de chemische eiwitshakes waarvan de ene nog smeriger is dan de andere? Voel je wel wat voor een biertje na het sporten, maar ben je bang dat je dan je work-out vor niets hebt gedaan? Er bestaat een gulden middenweg: Barbell Brew.

Gluten-vrij en ramvol met eiwitten. Barbell Brew is een biertje dat speciaal is ontwikkeld voor de sportverslaafde bierdrinker. Een flesje van dit goedje is namelijk gevuld met bijna 22 gram eiwitten. Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat je er dik van wordt, want dit biertje bevat geen extreme hoeveelheden koolhydraten zoals je gewend bent bij een normaal biertje. De Barbell Brew bevat er nog geen 2 gram van. En met 92 calorieën per flesje hoef je je ook niet in te houden.

Tot zover klinkt het als iets dat te mooi is om waar te zijn. Dat bier moet wel smerig zijn. Maar volgens de beschrijving is dat ook niet het geval. Dankzij de eiwitten heeft het bier een lekkere zoete bijsmaak en is het erg agressief gehopt waardoor er een lekkere fruitige en bittere smaak aan het bier zit die aangenaam blijft hangen.

De prijs dan? Is daar iets mis mee? Nope, ook niet. Je koopt een sixpack voor ongeveer €17, wat neerkomt op ongeveer €2,80 per flesje. En dat is niet meer of minder dan dat je tegenwoordig voor een speciaal biertje betaald. Kortom, tijd om Barbell Brew eens te testen.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *