Bud lanceert in Nederland met exclusief feest en jij kan heen

Scroll naar beneden

Amerikaans biermerk Budweiser komt naar de Nederlandse supermarkten onder de naam Bud. Reden voor een feestje dachten de Amerikanen, dus pakken ze dat even goed aan. En jij kan er heen. Als je een beetje mazzel hebt dan.

Als halve beergeek moet ik zeggen dat stiekem heel erg kan genieten van een Budweiser. Daarom ben ik ook best blij dat dit pils als Bud gewoon bij de lokale supermarkt te krijgen gaat zijn. Al moet ik wel zeggen dat ik ook hoop dat het exact dezelfde smaak krijgt. Dat weet ik pas als ik het eerste flesje of blikje in handen heb. En het zou zomaar eens kunnen zijn dat dit gebeurt op een van de tweedaags evenement die het biermerk in Amsterdam organiseert.

BUDX

Op 25 en 26 september komt Bud met BUDX. Dit tweedaagse evenement staat in het teken van muziek, kunst en mode en omvat diverse panels, masterclasses, visual arts en installaties. De avondprogrammering varieert van nieuw talent tot gevestigde namen in de hedendaagse cultuur. En om het lekker exclusief te houden zijn er maar 1.500 bezoekers welkom per dag.

BUDX is helemaal gratis, maar je kunt er niet zomaar heen en hopen dat je een van de 1.500 bezoekers van de dag bent. Je dient eerst even aan te melden voor een loterij. Bud kijkt achter de schermen eerst of je wel geschikt bent. Niet echt natuurlijk, maar het maakt het leuker als je uitgeloot bent. Inschrijven kan hierrrr.

Data: 25 en 26 september

Locatie: Temp. Amsterdam

Tijden: 17.00 uur tot 02.00 uur

Supermarkt

Na afloop van BUDX moeten de Budjes ook langzaam maar zeker in de Nederlandse supermarkten te krijgen zijn. Het merk begint namelijk eind september met de levering. Begin oktober moet jouw Appie op de hoek ook het Amerikaanse pils, dat bij Guinness in Ierland gebrouwen wordt, hebben. En dat is fijn, want het ik vind het af en toe erg lekker om met een Budje op de bank te ploffen.

BUDX