Gratis hamburgers bij Diego’s in Rotterdam dit weekend

Scroll naar beneden

Gratis hamburgers van goede kwaliteit? Ja, dat kan, want dit weekend viert Diego’s in Rotterdam het 1-jarig bestaan en daar horen gratis hamburgers bij.

Op 1 februari 2019 opende Diego’s Rotterdam de deuren. Een burgertent waar je volgens meerdere recensenten en prijsuitgevers een meer dan prima hamburger kunt scoren. Chef Diego Buik heeft al enige naamsbekendheid opgedaan doordat hij al meerdere prijzen binnen sleepte met zijn creaties. Ook is hij degene die de duurste hamburger ooit heeft gemaakt. Kortom, Diego’s heeft wat te vieren en doet dat in stijl: met gratis hamburgers.

Classic Burgers

Aankomende zaterdag 1 februari 2020 moet je tussen 15:00 en 16:00 in de rij -want die zal er ongetwijfeld staan- voor een van de beste burgers die Roffa je te bieden heeft. In dat speciale uurtje serveert het burgerrestaurant namelijk gratis Classic Burgers. Dat lijkt mij best een tripje naar de Kop van Zuid waard.

Ben je geen typische Nederlandse gratisgraaier en geef Diego en zijn team ook wat welverdiende omzet, dan kun je op elke andere dag (behalve maandag) ook terecht bij het restaurant. Reserveren is aan te raden, want als we Instagram mogen geloven zit de tent regelmatig stampvol.

Diego Buik en team

Beef it all out

Dat is niet gek als je de menukaart bekijkt. Vooral de Beef it all out Burger en Asian Burger vallen daarin op. De eerste heeft een dry aged burger (kwijl) en wordt getopt met uien die gegaard zijn in beefeater. De Asian burger heeft een wonderlijke combinatie van ingrediënten waaronder buikspek en Yuzu miso mayonaise en natuurlijk kimchi. En vergeet de prijswinnende BFF niet die gemaakt is beenmerg om de smaak wat extra punch umami mee te geven.

Je kunt Diego’s vinden op de Posthumalaan 3, 3072 AG in Rotterdam.