Moby Dick is een badass in de trailer voor In the Heart of the Sea

exc-54453c70e4b01577f8a7e9b4

Scroll this

Een film over het verhaal achter Moby Dick. Klinkt als iets wat niet filmwaardig is, maar na het kijken van deze trailer denk je daar zeker anders over.

Als we de insteek van In the Heart of the Sea mogen geloven, gaat deze film over de gebeurtenissen waar het beroemde Moby Dick verhaal op gebaseerd is. En dat niet alleen, de film gaat veel verder dan het Moby Dick verhaal. Het gaat over de mannen die alles moeten doen om te overleven en de bootsman (Chris Hemsworth) die niet stopt tot hij de gigantische walvis heeft vermoord. De film is geregisseerd door Ron Howard wat inhoudt dat we blindelings kunnen uitgaan van een redelijk tot goed niveau. Anyway, hieronder de trailer. Oordeel vooral zelf. 

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *