Enkele redenen waarom jij het nieuwe seizoen van The Walking Dead toch moet checken

exc-561fd1c0e4b0f4418bd03107

Scroll this

Ben je, na vele toch wel tegenvallende seizoenen vol zombies, oh nee, walkers, aan het twijfelen geraakt of je weer moet gaan zitten voor een hele lading afleveringen vol zombies, sorry, walkers? Zo ja, dan is na het lezen van deze redenen die twijfel helemaal weg. 

1. Die eerste twee minuten van elke aflevering zijn zo fucking awesome dat je wel moet blijven kijken! Ondertussen weet je donders goed dat de rest van de aflevering rete saai zal zijn, maar toch blijf je lekker zitten met de hoop dat er nog iets zal gaan gebeuren. Wat niet zal gebeuren. Maar dan komt die laatste minuut en die geeft je toch een epische cliffhanger. Dus moet je de volgende aflevering wel kijken. Je MOET weten hoe dat afloopt. De volgende aflevering handelt die cliffhanger in de eerste twee minuten af en vervolgens mag je weer 43 minuten je neuskanaal leegkrabben tot de laatste minuut en een nieuwe epische cliffhanger. WOW, dit is zo awesome! De volgende aflevering MOET je zien!

2. Je kunt weer vol spanning kijken naar mensen die uit de handen proberen te blijven van zombies, eh sorry, walkers. De groep hoofdpersonen probeert al meerdere seizoenen met de grootste moeite weg te komen van de meest retarded en slome wezens die hun brein willen eten. Ik bedoel, als je normaal wandelt, dan loop je de ‘walkers’ er al uit. Ook kun je ze van meters ver al aan horen komen met dat slappe gekreun van ze. Dan zet je vijf stappen en ben je weer een kwartier veilig. En dan heb ik het nog niet over het feit dat iedereen uit de groep de beschikking heeft over wapens en de unlimited ammo cheatcode. 

3. Het meeleven met de mensen die constant leven in een staat van angst en strijd om te overleven, geeft extra diepgang aan de serie. Tenminste, voor zolang ze leven. Heb je een favoriete karakter die net meedoet in de serie? Dan zou ik er maar niet te gehecht aan raken want die gaat dood. Ja, echt. En op een brute manier ook. Dat is dan wel weer tof, of toch niet? Ik ben de kwijt weg.

4. 

5. Dus, eigenlijk… Nope, er is geen goede reden om The Walking Dead te kijken. Stop er maar gewoon mee en ga Breaking Bad of Stranger Things nog een keer kijken. Of neem een hobby, ga de hond uitlaten. Als je dan toch iets met zombies wilt zien, kijk dan iets van 28 Days Later, of 28 Weeks Later. Geloof me, die zombies zijn 100x vetter dan deze slome, domme zombies, eh, sorry, walkers.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *