Op het juiste moment: MINI John Cooper Works Cabrio

exc-57270834044262921a25af35

Scroll this

Toeval bestaat niet zou je denken. Precies nu de zon ons koude kikkerlandje eindelijk weet te vinden en we de antidepressiva aan de kant kunnen schuiven, komt MINI met de John Cooper Works Cabrio. De snelste uitvoering van de nieuwe en exclusief in Born gebouwde kart zonder dak.

Hoe mooi is het om open rijden te combineren met snelheid? MINI weet wel hoe dat aangepakt moet worden. In het vooronder schuilt een 231 pk sterke tweeliter turbomotor en door het gebrom van de aangepaste uitlaat zul je over belangstelling van omstanders niet te klagen hebben.

Ondertussen geniet je zelf van de strakke besturing, het sportonderstel en alle features op het gebied van multimedia. Bij een stoplichtsprintje blijft de MINI John Cooper Works Cabrio iedereen voor, de sprint van 0-100 km/h duurt slechts 6,6 seconden (automaat: 6,5 sec.).

Bij thuiskomst kijk je uiteraard nog even om naar het sprekende uiterlijk van de MINI JCW. Specifieke 17-inch wielen, dikke bumpers en skirts en felle LED-koplampen geven de auto een stoere uitstraling. Prijs van al dit moois? De dealer vraagt minimaal 44.990 euro in ruil voor de MINI John Cooper Works Cabrio.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *