Vuurspuwende auto’s voor Ken Block’s GYMKHANA 10

exc-59f2db696c3194b973e9c25d

Scroll this

Er is iets met de tiende editie van dingen. Blijkbaar moet dat allemaal extra speciaal. Zo speciaal dat je er een super mooi en groot scherm of simpelweg vuurspuwende auto’s aan moet toevoegen. 

Head Hoonigan in Chief Ken Block deed dat laatste en ging gelijk een partnerschap met Amazon aan. Waarom dat? Omdat hij voor de tiende GYMKHANA geen simpel YouTube filmpje wilde produceren. Het moest groter en vuriger, dus krijgen we een vijfdelige documentaireserie over de man en zijn weg naar de MEEST EPISCHE EPIC BOEM VUUROVERAL ROOK GYMKHANA ooit.

Ik ben stoked AF na het zien van deze trailer en ben toch blij dat ik mijn Amazon Prima account heb aangehouden. Overigens wordt het ook hoog tijd dat ze die nieuwe serie van Top Gear , eh, The Grand Tour eens online flikkeren.