Finally! Een shirt dat wel in je broek blijft zitten

exc-561bd58fe4b0f32d90861dfd

Scroll this

Ben je lang en heb geen shirt dat in je broek blijft zitten? Welkom bij de club. Maar gelukkig is er een oplossing. Langere T-shirts. Zo simpel, maar waarom is zijn die niet te vinden? ShirtsofCotton maakt die langere T-shirts, maar die zijn niet alleen langer. Ze zijn ook beter. 

Met mijn 1,98m aan lengte is het vrijwel onmogelijk om een t-shirt te vinden dat schappelijk in mijn broek blijft zitten. Fabrikanten bedenken namelijk dat lengte van shirts vaak verbonden is aan de breedte van de shirts. Dat betekent dat ik de ogen van deze producenten niet alleen lang, maar ook extreem dik ben. En nee, dat ben ik niet. Dat zijn maar weinig mensen. 

Gelukkig kreeg ik een tijdje terug een mailtje van Mark van ShirtsofCotton met daarin de oplossing. Shirts of Cotton maakt namelijk extra lange t-shirts voor de lange man. En dan geen extra wijde shirts, maar van die dingen die gewoon netjes om je lichaam zitten. Hij heeft me er een toegestuurd. Een risico want ik ben extreem pietluttig als het aankomt op kleding. Als het maar een tikkeltje verkeerd zit, dan hoef ik het al niet meer. Maar mark maakte zich geen zorgen. Zijn bedrijfje heeft namelijk een aantal gesprekken gehad met lange gasten en daarbij gevraagd wat ze zoeken in een t-shirt. Al die antwoorden zijn verwerkt in de modellen die ze nu op de markt hebben gebracht. 

Toen het shirt binnenkwam was ik gelijk al onder de indruk van de stof waarvan het shirt gemaakt is. Hij voelde lekker zacht, niet te dun en goed stevig. Ik had gekozen voor het grijze model met normale v-hals. Ik kon ook voor wit of zwart gaan met diepe v-hals, extra diepe v-hals of gewone ronde hals, maar ik wilde grijs. Dit omdat Mark vertelde dat dit niet zomaar een grijs shirt is. De kleur is namelijk speciaal uitgezocht om zo min mogelijk op te vallen bij veel verschillende overhemden. Een stealth-shirt. Dat moest ik natuurlijk wel even checken. 

Bij aantrekken van het t-shirt vond ik hem in eerste instantie nogal strak zitten. Niet heel erg sexy in mijn geval (want buikje), maar wel functioneel voor onder een overhemd. De strakheid nam overigens na even dragen al wat af en het comfort nam hierdoor erg toe. En het belangrijkste is natuurlijk dat het shirt ook daadwerkelijk in mijn broek blijft zitten. Ik heb van alles geprobeerd met normale en abnormale bewegingen om het shirt uit mijn broek te krijgen, maar zonder resultaat. Het shirt bleef netjes zitten. 

Op het moment van schrijven heb ik wederom het stealth shirt aan. Ik heb hem meerdere dagen aangehad en ben er heel erg blij mee. Ik kan met zekerheid zeggen dat dit shirt op een goede tweede plaats komt in de ranglijst van favoriete shirts. Op nummer een staat dat ene shirt dat ik al jaren en jaren heb en waarvan ik hoop dat hij nooit vergaat. Mocht dat wel gebeuren, dan weet ik nu dat er een goede opvolger bestaat. ShirtsofCotton heeft er zeker een klantje bij. 

Nog niet overtuigd? Stuur dan even een mailtje naar [email protected] want ShirtsofCotton is zo aardig dat ik een shirt onder mijn lezers mag verloten. Vermeld in de mail je naam, welke kleur en kraag je wilt en natuurlijk je adres. Wie weet heb je binnenkort ook een nieuw bijna-favoriet t-shirt. 

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *