Mannen worden dikker door het eten met een vrouw

exc-564f1d6be4b00d3306badc2a

Scroll this

Ja, die titel lees je goed. Jij wordt langzaam dikker doordat je telkens zit te eten met die ene dame die je zo leuk vindt. Het blijkt dus dat jij meer eet in het bijzijn van mooie dames. En het ergste is dat je dat geheel onbewust doet.

Uit onderzoek van Cornell University blijkt namelijk dat mannen gemiddeld 92% meer pizza en 86% meer salade aten wanneer ze aan tafel zaten met een dame die ze leuk vonden. Wanneer ze met mannen aan tafel zaten, aten ze zoals normaal. Dit overeten gebeurt waarschijnlijk om te laten zien dat de man biologisch sterk in elkaar zit en om daarmee indruk te maken op de dame. Het feit dat je hier langzaam steeds onaantrekkelijker voor de dames van wordt, is een onhandige bijkomstigheid.

Uit diezelfde studie blijkt dat vrouwen geen last hebben van dit probleem. De dames eten namelijk geen hap meer om indruk te maken op de mannetjes. Zij stoppen gewoon met eten als ze vol zitten, geven ze aan.

Het mooie aan dit verhaal is natuurlijk dat je vanaf nu tegen je vriendin kunt zeggen dat het haar schuld is dat jij dikker en dikker wordt. Dat je niet gaat sporten en alleen maar op de bang zit te gamen is bijzaak. Jij eet meer dan normaal omdat je met haar zit te eten. Punt uit.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.