Stylish AF: de Vans Sk8-hi MTE is de perfecte winterschoen

exc-583188b2b8a79b98acd4df7d

Scroll this

Persoonlijk was ik helemaal niet van de Vans. Ik heb er ooit een paar gehad, maar het voegde nooit echt. Tot ik deze MTE versie kocht. Letterlijk een gamechanger in mijn schoenenkast.  

Waarom ik terugkeerde naar Vans terwijl ze me niet echt voegde? Ik zag een advertentie van een speciale editie. Jup, ik ben zo’n sukkel die valt voor speciale edities. Zelfs van spullen waar ik normaal niks mee heb. 

Maar goed, wat is er dan zo speciaal aan deze zwarte schoenen? Dat zal ik je eens haarfijn uitleggen. deze MTE’s zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor barre omstandigheden. Waarom je Vans zou aantrekken in barre omstandigheden is me een raadsel, maar dat doet er nu even niet toe. Deze schoenen zijn volgens Vans bestand tegen zo’n beetje elk weertype dat er bestaat en houden tegelijkertijd je voeten lekker warm. Dat laatste komt vooral doordat er tussen de binnen- en buitenzool een extra isolerende laag is geplaatst. En dat merk je. Koude voeten heb ik nog niet gehad. Ook is de buitenzool extra ruig gemaakt zodat je op die verraderlijke stoepen in suburbia niet uitglijdt over een verdwaald blaadje. Ehm, ik bedoel natuurlijk dat je tijdens het beklimmen van het Himalaya gebergte niet zult uitglijden over een verdwaald blaadje.

Nooit meer vies!

Daarnaast heeft Vans extra dik leer gebruikt en heeft dit behandeld met een of ander speciaal 3M goedje waardoor er geen water of andere troep doorheen kan komen. Ook schijnt vuil er ook veel slechter op te hechten. Niet dat ik dat expres geprobeerd heb, maar ze zijn nog wel verrassend schoon na enkele barre tochten door blubber en plassen. Dus het werkt enigszins. Denk ik. Kortom Vans die niet vies kunnen worden, langer mee gaan en warmer zijn. What’s not to like?

Als laatste nog het feit dat dit schoeisel op dit moment echt Stylish AF is en dat ze werkelijk OVERAL bij past. Het enige nadeel is dat ze wat duurder waren dan reguliere Vans, maar ik ben dan weer iemand die een kortingscode ergens vandaan wist te hosselen waardoor ze weer goedkoper waren. Full price iets kopen? Mij niet gezien.  

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.