Ken Block verandert Londen in een racebaan voor Top Gear (EXTENDED Director’s Cut)

exc-584edaba46c3c416aac6f3a4

Scroll this

Als beetje autoliefhebber heb je de bewuste aflevering van Top Gear waarin Ken Block met zijn Hoonicorn de straten van Londen kapot scheurt, allang gezien. Maar het blijkt nu dat er nog meer beeld van is en dat is helemaal niet erg.

Soms begrijp je niet waarom mensen beeld durven te knippen van iets wat te awesome is. Maar toch is het gebeurt want in het 23ste seizoen van Topgear kwam Ken zijn speciale Ford Mustang tonen, maar werd het segment beperkt tot 6-7 minuten. Nu hebben we er ruim 10 om van te genieten! 

Ondertussen heeft de Hoonicorn van Ken al een flinke upgrade gekregen. De V8 had in deze video namelijk nog niet de extra twee turbo’s die het monster nu wel heeft. Daarmee produceert hij nu dan ook geen 850pk, maar 1.400pk. 

Als je tijdens het kijken van deze video trouwen geen kippenvel krijgt van het geluid van deze vierwieler, dan is er iets mis met je.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *