Wat is de drive achter het succes van Ken Block?

Scroll this

Ken Block moet je intussen wel kennen. Hij is de held achter onder andere de hele Gymkhana serie en meerdere belachelijke auto’s. Hoe Ken zo’n eindbaas is geworden kun je nu checken in de eerste aflevering van de Driven Series.

Het begon ooit met een klein bedrijfje waarmee Ken en een vriend van hem wat skatekleding verkochten. Dat groeide uit tot het merk DC Shoes en dat gaf weer mogelijkheden om de drang om te racen te volgen. En wat bleek: meneer Block ontdekte een verborgen talent.

Dat is in het heel kort de geschiedenis van onze favoriete Hoonigan, maar hij kan het zelf een stuk beter vertellen. Inspirerend en awesome te gelijk.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *