Het geheim van een perfecte burger. Topkok Anthony Bourdain vertelt het je

Scroll this

In de burgerwereld van vandaag lijkt het alsof het niet gek, groot of duur genoeg kan. En hoewel er natuurlijk enkele pareltjes tussen zitten, kun je je afvragen of de perfecte burger er überhaupt wel tussen zit. Topkok Anthony Bourdain legt daarom nog maar even uit hoe de perfecte burger eigenlijk moet zijn.

Vreemd genoeg komt de kok niet met een eenduidig antwoord, maar gooit hij een gedachtegoed over de balk. Bij elke stap van het maken van de voor jou perfecte burger, moet je even stilstaan bij het feit of de burger ook daadwerkelijk beter wordt van de toevoeging. Nu is bacon altijd een goede toevoeging aan een burger, maar denk bijvoorbeeld na over de kaassoort die je gebruikt en of een plakje tomaat goed werkt of dat je misschien beter alleen voor de ketchup kunt kiezen. Key is dat de burger eetbaar blijft.

Ben je van plan om een epische burger voor kerst te gaan bouwen? Dan hebben we hier nog wat inspiratie voor je.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *