De mooiste en beste hamburgers ter wereld

Scroll this

Hamburgers zijn misschien wel het beste mannenvoer dat er ooit is uitgevonden. Een goede lap vlees dat je met je handen kunt opeten omdat er een broodje omheen zit. Geniaal! Dit zijn de dertig mooiste en beste hamburgers versies  

De nobele hamburger is heel erg veelzijdig. Je kunt twee sneeën brood met een slappe diepvriesburger tot hamburger bestempelen. Dat doet McDonalds immers ook. Maar het kan beter. Speciale broodjes, speciale kaas, speciale toppings en luxe ingrediënten maken de onderstaande broodjes niet alleen een pracht om te zien, maar hoogst waarschijnlijk ook iets waar jouw smaakpapillen van overeind gaan staan.

Beste hamburgers

En je hoeft voor deze burgers niet eens naar een speciaal restaurant. Het kan wel, maar de mensen bij Cheese and Burger hebben de recepten voor de beste hamburgers ook gewoon vrijgegeven. Je vindt ze hieronder. Dus nu is er geen enkele reden meer om genoegen te nemen met een slappe burger uit de diepvries met een slap tostibroodje dat niet eens geroosterd is.

Nee, met de voorbeelden die je hieronder ziet staan heb je geen enkel excuus meer om jou en je gasten niet het beste van het beste voor te schotelen. Sterker nog, vanaf nu wordt jij de burgerbaas van je vriendengroep, degene die mensen aanbidden omdat jij de God van de hamburgercreatie bent. Of niet, want je mag ook gewoon kwijlen bij de afbeeldingen. Wat jij wil.

Beste Hamburgers

Na al deze afbeeldingen nog steeds geen burger gegeten? Kom eens naar de Scrapyard in Alkmaar. Daar serveren ze enorm lekkere burgers. Maar je moet wel mazzel hebben, want ze zijn maar enkele dagen per maand verkrijgbaar.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *