Space Beers: The Prologue. Een super toffe Sci-fi film van Nederlandse bodem

exc-5849bf374402439f434cc018

Scroll this

Wanneer twee alien studentes hun verveling proberen aan te pakken in een lokale bar, komen ze erachter dat dat niet gaat lukken met de barhangers aldaar. Dus besluiten ze wat nieuwe gasten naar hun toe te teleporteren. Met wisselend succes.

De Prologue is gemaakt door de Rotterdammers van de animatie studio KLOMP! Animation en fungeert als introductie van de hoofdrolspelers Zendra (gespeeld door Sophia La Porta) en Talia (gespeeld door Victoria Broom) en het achtergrond verhaal. 

De naam Space Beers is overigens niet geheel loos, want de makers van de film gaan een samenwerking aan met de Amsterdamse brouwerij Two Chefs om ervoor te zorgen dat er bij de lancering van de uiteindelijke film ook een echt Space Beer geschonken kan worden.

Synopsis Space Beers
Zendra en Talia zijn twee psychotische buitenaardse studenten die op reis zijn. Extreem verveeld bezoeken ze een afgelegen kroeg. Ze zijn niet onder de indruk van de lokale bar-gasten en besluiten willekeurige buitenaardse wezen naar hun tafel te teleporteren voor een ‘epic’ drankwedstrijdje. Met de creditcard van papa op zak en met wisselend succes zijn ze op zoek naar de perfecte tegenstander. Ondertussen is, Jed, een jonge Schot, die lekker doorzakt tijdens een avondje stappen in zijn afgelegen stamkroeg, op de verkeerde plek op het verkeerde moment. Hij wordt geteleporteerd naar een plek waar de kans er dik in zit dat hij levend wordt opgegeten, maar tegelijkertijd zijn de biertjes gratis. Hoe zal dit aflopen?

De film moet ergens in het eerste kwartaal van 2017 te zien zijn op plekken. Meer info nodig? Check dan www.spacebeersmovie.com

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *