Hier heb je Hands-On beelden van Ghost Recon Wildlands

exc-57614fdc20c6470aeb482389

Scroll this

Onze vriendelijke youtube-gamer Arekkz mocht zijn hands-on sessie tijdens de E3 vastleggen om hem met ons te delen. Aardig van Ubisoft natuurlijk, maar of het heel slim is valt nog te bezien. De beelden zijn nogal confronterend namelijk.

We zijn al erg lekker gemaakt met hele toffe beelden van Ghost Recon Wildlands. Stuk voor stuk prachtige trailers waarin erg naar boven komt dat het hier om een tactical shooter in een grote open wereld gaat. Alleen komt zowel de grafische pracht van de eerdere beelden, evenals de tactische aanpak niet naar boven in deze hands-on sessie. Natuurlijk gaat het hier om een game die nog niet af is en zal er nog veel opgepoetst worden aan deze game, maar dat neemt niet weg dat de eerste indruk ietwat slecht is.

Ik moet ook zeggen dat ik hier een beetje van baal. Ik zat echt te wachten op een nieuwe Ghost Recon game en dacht ik ook dat de open wereld een hele vette toevoeging moest zijn. Nu lijkt het er vooral op dat je herhalende missies zult moeten spelen die je zonder enige vorm van tactiek kunt halen. Maar zoals ik al zei is dit een vroege versie en kan er nog een hoop veranderen. De makers zullen tijdens de E3 hopelijk een hoop (eerlijke) feedback krijgen waar ze mee aan de slag kunnen. En daarom denk (hoop) ik dat het wel goed gaat komen met deze game, maar misschien komt dat ook doordat ik Ghost Recon games altijd bekijk door mijn roze Tom Clancy bril…

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *