Er zaten wat geheimen in de God of War E3 trailer die je gemist hebt

exc-57694e94c534a591dfd14d63

Scroll this

De eerste beelden van de aankomende God of War die we tijdens de E3 voorgeschoteld kregen, bevatten veel meer awesomeheid dan dat je gezien hebt. Er zijn namelijk wat epische geheimen die recht voor je neus verborgen waren.

Op het gamersforum NeoGaf kwam gebruiker Bitch Pudding ineens met een topic waarin hij even wat dingen wilde laten zien. Dingen die zijn scherpe oog wel gezien hadden en bewijzen dat wij een brilletje nodig hebben. Wat denk je bijvoorbeeld van deze rivier. Of is dat eigenlijk wel een rivier? Het kan ook een gigantische slang zijn. Dit zou best mogelijk zijn omdat de nieuwe God of War de Noorse mythologie als basis heeft. En daarin komt Jörmungandr, the World Serpent voor. Een slang die zich rond de hele wereld heeft gewikkeld. Het zou ook best eens een eindbaas kunnen zijn.

Of neem deze wazige donkere gluurbuur die op de achtergrond de acties van Kratos en zijn zoontje in de gaten houdt. Totdat de hoofdpersoon te dichtbij komt, dan vliegt de donkere gedaante snel weg. Wat dit moet zijn in de game is overigens nog compleet onduidelijk.

En dan hebben we als laatste nog een wegvlieger. Het verschil met de vorige creep is dat deze overduidelijk goed bewapend is. Waarom hij ervoor kiest om snel te vluchten is ook in dit geval niet duidelijk, wel lijkt het heel logisch dat dit een vijand is die je als Kratos zijnde tegen zult komen in de game.

Zijn jou nog dingen opgevallen die hier niet genoemd zijn, let me know! De trailer kun je hieronder nog een paar keer bekijken.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *