Door deze app betaal je nooit meer teveel voor pechhulp

exc-57ed3b83725e257f879e2e2a

Scroll naar beneden

De kruising nemen ging niet zo goed, je raakte een paaltje en nu start je auto niet meer. En laat je nou net vorig jaar je wegenwacht abonnement opgezegd hebben. Dat betekent dat je dit probleem zelf lekker mag oplossen. Of je download een app die het voor je oplost.

Allereerst: ja, er is overal echt overal een app voor, maar de app waar ik het deze keer over wil hebben is RoadGuard. Hiermee kan je op elk moment en op elke plek in Nederland de hulptroepen laten aanrukken die jouw kapotte vierwieler weer fiksen. Geen gedoe met abonnementen, maar gewoon hulp wanneer je het nodig hebt.

Sta je bijvoorbeeld met een lekke band, dan start je de app op, geef je aan wat je probleem is, vult je gegevens in, gaat wel of niet akkoord met de prijs die je ervoor moet betalen en er komt iemand jouw kant op. De app weet waar je staat en laat jou weten hoe lang je nog moet wachten. Oh, en het betalen doe je trouwens ook gelijk via de app. Makkelijker kan echt niet. Niet duidelijk? De video hieronder legt het nog een keertje voor je uit.

Nu betaal je voor een gemiddeld abonnement bij een of andere pechhulpdienst al snel bijna €100,- per jaar of je nu wel of geen pech hebt. De hulp van RoadGuard kost je tussen de €70,- en €125,- per keer. En als je dan bedenkt dat je maar een keer per vier jaar pech hebt, bespaar je in het slechtste geval nog steeds zo’n €275,-. Klinkt goed, maar voordat je gelijk alles opzegt, moet je wel even bedenken dat er ook een nadeel hangt aan RoadGuard. De dienstverlening komt op dit moment namelijk niet verder dan maximaal 1 kilometer over de Nederlandse grens. Sta je daarbuiten met pech, dan heb je echt pech.

De app kun je hier downloaden voor de iPhone en hier voor een Android toestel.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.