Auw: weer een Alfa Romeo GTV 2000 minder

exc-5a81f7dae4966be03a42f0cc

Scroll this

Warning: de klassieke Alfa Romeo GTV 2000 uit 1974 in deze video is eerst professioneel verpest en daarna semi-professioneel getrashed. Dit kan bloedende ogen bij een liefhebber veroorzaken. Bij Scumbags verschijnt er hoogstwaarschijnlijk een grijns van oor tot oor. 

De mannen met hipstersnorren in deze Daily Transmission van de Hoonigans gebruikten deze ooit originele GTV als boodschappenwagen. Daarvoor verbruiken ze nu een BMW 2002. Een upgrade als je het mij vraagt, maar dat is nog geen reden om een GTV op hogere vering te zetten en hem voor de rest met tie-rips en tape te verpesten tot wat het nu is. Dat ie een keer van de vrachtwagen is gevallen (letterlijk) is dat wel. De auto was hierdoor zo toegetakeld dat er twee keuzes waren: een track car maken of een offroad gevaarte ervan maken. Dat laatste is het geworden.

En de Hoonigans zouden de Hoonigans niet zijn als ze de eigenaren niet keihard zouden scumbaggen (ompraten) om het record verspringen in een auto te verbreken. Want hey, jullie zijn er toch al en je hebt meer vering dan de huidige recordhouder, een Mazda MX5. Dat werd de oude Alfa fataal. De schokkende beelden kan je hieronder checken. Gelukkig was het geen klassieke Guilia…