Dit is het opulente superjacht uit 6 Underground

Scroll this

Netflix’ nieuwste blockbuster 6 Underground zit boordevol explosies, bizarre stunts en extreme achtervolgingen. De apotheose van deze kaskraker vindt plaats op het superjacht Kismet.

Hoewel de film veel gebruik maakt van CGI en voor veel shots in de laatste scene een studio op het vaste land is gebruikt, is het enorme schip echt. De Kismet is een 95,2 meter lang superjacht van de Duitse botenbouwer Lürssen. Met 8 luxueuze hutten biedt het drijvende paleis plaats aan 16 overnachtende gasten en een uitgebreide crew van 28 personen. Maar mocht je een feestje geven in de haven, dan kan je makkelijk meer dan 250 feestvierders kwijt.

Uiteraard is de Kismet voorzien van alle luxe die je verwacht in een jacht van dit formaat. Een zwembad, jacuzzi, bioscoopruimte, spa, fitnesscentrum, lift, helikopterplatform en badkamers met gouden kranen zijn allemaal aanwezig. In één van die badkamers vind je ook een bad dat volledig is vervaardigd uit een stuk onyx.

Ben je als succesvol zakenman of extraverte dictator op zoek naar een dergelijk opzichtig schip met een stukje filmgeschiedenis, dan hebben we goed nieuws voor je. De Kismet staat gewoon te koop. Botenhandelaar Moran deelt de prijs alleen met echte geïnteresseerden, maar we verwachten dat je niet voor minder dan enkele tientallen miljoenen euro’s hoeft aan te kloppen.