Ga voor de stijl van Idris Elba met zijn speciale collectie voor Superdry

exc-5645a039e4b00444404ffe9c

Scroll this

Als er een ding op deze duidelijk mag zijn op deze aardbol, dan is het wel dat Idris Elba weet hoe hij zich stijlvol moet kleden. Dat zagen de oprichters van Superdry blijkbaar ook en daarom mocht meneer Elba voor hen een premium collectie maken zodat jij ook een beetje extra stijl aan je leven kunt toevoegen.

Wij zijn drie Britse jongens die hard hebben gewerkt om te zijn waar we nu zijn. Dit is mijn kans om wat invloed te hebben in de modewereld. Ik ben geen modegoeroe, maar volgens mij weet ik wel hoe ik me moet kleden en hoe een man eruit wil zien. Functionaliteit en duurzaamheid waren belangrijke punten voor me. Het is een ‘24-uurs’ collectie; kleding waarin jongemannen zich van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat geweldig in kunnen voelen.

— Idris Elba

De Elba X Superdry collectie ligt vanaf 26 november in de webshop op je te wachten. Ook kun je je geluk proberen bij een van de winkels, maar dan heb je een kans dat ze de lijn niet hebben omdat Superdry hem alleen aanbiedt in een select aantal shops. De Superdry Store in Amsterdam zal de lijn zeker hebben.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *