Laserpope is een indie project dat het geloof op de meest awesome manier op de hak neemt

exc-5804a23429687f2390705366

Scroll this

Wanneer de paus door een terroristische aanval om het leven geholpen wordt, staat hij na drie dagen op uit de dood en veranderd in Laserpope. De robocop kloon die het geloof van corruptie moet redden met teveel geweld, bloed en blote tieten. Te awesome voor woorden dus!

Laserpope is een klein project van enkele Duitsers. Voor alsnog is er nog geen concreet plan om er ook een echte film van te maken, maar als het aan de fans ligt duurt dat niet lang meer. Mensen willen hier graag hun geld aan geven en ik snap wel waarom.

Voordat je de trailer bekijkt, niet gelijk weg klikken bij de aftiteling. Het kleine stukje erna is episch!

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.