Is het een kettingzaag of een zwaard, het is beide! Man at Arms maakt een chainsword

exc-5805ab709de4bbd8a2df08a3

Scroll this

Wie een klein beetje bekend is met het Warhammer 40k universum weet dat een chainsword een belachelijk vet wapen is. Maar een echt werkend exemplaar hebben we in deze wereld nog niet mogen zien. Tot nu.

De heren van Baltimore Knife & Sword kennen we van Man at Arms: Reforged. Ze maken de meest dikke wapens die eigenlijk niet in deze wereld thuishoren. Van Halo hamers tot Minecraft zwaarden, ze hebben het allemaal gedaan. En omdat ze zijn aanbeland bij de 100ste aflevering, besloten de heren om het meest aangevraagde project tot nu toe echt leven in te blazen: het Warhammer 40k Blood Angel chainsword.

Ze begonnen met een echte kettingzaag en verlengde hier het blad van. Ook de standaard tandjes op de ketting waren veel te klein en te veilig, dus werden deze vervangen voor ietwat grotere. Daarna moest de body en de beschermkap nog gemaakt worden, want je wilt jezelf natuurlijk niet kapot zagen als je met dit ding loopt te zwaaien. Ook de afwerking werd gedaan met zelfgemaakte bloeddruppels en schilderwerk van specialisten. Het eindresultaat liegt er niet op. Kijk zelf maar.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *