Jack en BT-7274 zijn een team in de nieuwe singleplayer trailer voor Titanfall 2

exc-58064bcde3df2851adb16ed3

Scroll this

In de vorige trailer maakte je al kennis met BT-7274 en Jack de piloot, alleen miste er nog wat achtergrondverhaal. Dat wordt wat aangedikt in deze, ik moet het toch weer zeggen, hele dikke trailer.

Goed, het verhaal is niet bijster sterk want het is weer de wereld die je als held ongevraagd moet redden. Dit keer omdat de vijand een of andere Death Star heeft die de hele planeet kan vernietigen. Waar zouden ze de inspiratie vandaan hebben gehaald?

Maar belangrijker om te zien is dat, zoals beloofd, de band tussen Jack en zijn grote robot inderdaad belangrijk zal worden. Nog belangrijker om te zien is dat de actie en de omgevingen belachelijk awesome zullen zijn. Ik kan nu echt niet meer wachten tot ik deze game in mijn PS4 kan proppen.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.