Als deze drie mensen de heetste chip ter wereld kunnen eten, dan kan jij dat ook

exc-58085623be6594bf4a4e9b79

Scroll this

De Paqui “Carolina Reaper Madness” is ’s werelds heetste chipje omdat hij gemaakt is met de heetste peper ter wereld, de Carolina Reaper. Maar die conclusie had je vast al wel getrokken uit de naam. Belangrijker is natuurlijk of dat ene chippie ook een beetje te eten is.

Shawn Evans van Hot Ones besloot het te testen met twee van zijn collega’s die amper ervaring hebben met het eten van gepeperd eten. en hoewel het een extreem hete dorito lijkt, lijkt het wel mee te vallen met de uitwerking op de testers.

Evans eet wekelijks de heetste chicken wings met bekende mensen terwijl hij ze interviewt met aparte vragen. Dit levert af en toe geweldige resultaten op. Benieuwd? Check dan zeker Hot Ones op Youtube.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *