BMW maakte een korte film met Clive Owen en Jon Bernthal en hij is meer dan awesome

exc-580d98b6f5e231b6801f27af

Scroll this

Dit is hoe je een reclamefilmpje moet maken. Om de BMW 740i in de spotlights te zetten heeft BMW een korte film van ongeveer 10 minuten gemaakt. Hij heet The Escape en zit ramvol goede acteurs en spectaculaire actie. 

De film is geregisseerd door Neill Blomkamp die je kent van onder andere District 9 en Elysium. De hoofdrollen zijn voor Clive Owen, Jon Bernthal (The Punisher) en Dakota Fanning als het gekidnapte meisje waar iets meer mee aan de hand is dan je in deze film ziet. 

De 10 minuten die de film net aan duurt is tot het randje gevuld met stevige actie en goede spanning. Het deed mij denken aan de The Transporter films met Jason Statham, alleen dan een stuk serieuzer en ietwat beter afgewerkt. Ik vond het awesome en eigenlijk tegelijk ook jammer dat het maar zo kort duurde. 

Hieronder kun je de film zelf kijken. Laat even weten wat je ervan vond.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *