Een vooruitblik op UFC 205 McGregor Vs. Alvarez

exc-58137695d482e90149e541f2

Scroll naar beneden

Op 12 november pakt de UFC flink uit met drie championship fights op een avond. Waarom? Omdat ze voor het eerst sinds het bestaan van de UFC een event mogen opzetten in New York, in Madison Square Garden. Dit wil je niet missen.

Wil je het live zien, dan zul je ’s nachts moeten kijken, maar dat kan het best wel eens waard zijn. Een avond gevuld met namen als Eddie Alvarez, Conor McGregor, Tyron Woodley, Stephen Thompson, Joanna Jedrzejczyk and Carolina Kowalkiewicz die allemaal vechten voor een kampioenschap. Hier wordt geschiedenis geschreven.

En dan blijft er natuurlijk nog een vraagstuk staan voor na de gevechten. Als Conor McGregor hier namelijk wel een nieuwe titel pakt, zal hij dan zijn andere riem afstaan. UFC president Dana White zegt van wel. McGregor zegt dat ze een leger nodig hebben om het ding en de titel van hem af te pakken.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.