Healthy AF: volgens de wetenschap word je beter in bed van bier

exc-57f3a9dbcd0f68202b37b104

Scroll this

Nog even en je zou bier het ultieme wonderdrankje kunnen noemen. Naast de vele gezondheidsvoordelen die je ermee kunt winnen, word je er nu ook beter van in bed. En nee, daarmee wordt slapen niet bedoeld.

Het is eigenlijk heel simpel want volgens Dr. Kat Van Kirk’s onderzoek aan de Italy’s Fondazione di Ricerca e Cura heeft uitgewezen dat een paar biertjes goed voor het hart zijn. Een logisch gevolg daarvan is een sterker cardiovasculair systeem wat weer uitdraait op een langer uithoudingsvermogen. Daarnaast helpen de Fyto-oestrogenen in een biertje het uitstellen van het hoogtepunt.

Dit alles geldt met name voor de donkere biertjes omdat deze, naast al de bovengenoemde bijwerkingen, ook nog eens verantwoordelijk zijn voor een toename van rode bloedcellen en circulatie in de onderdelen die nodig zijn voor de daad in kwestie.

Dus als je de volgende keer een romantisch avondje gepland hebt staan, dan kan de wijn mooi in de kast blijven staan en kan de Guinness op tafel gezet worden. Daar worden beide partijen een stuk vrolijker van. Maar let op, want teveel alcohol kan de pret weer bederven.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *