Bezigheidstherapie met het gratis kleurboek van BrewDog

Scroll this

Verveel je je ook zo omdat je verplicht thuis moet zitten, en is je bier op? Dan heeft bierbrouwer BrewDog een oplossing: ga lekker kleuren in hun gratis kleurboek.

In deze dagen van Corona-crisis zitten we lange, lange dagen thuis. Nu is het een idee om die overvolle bierkast/koelkast van je een leeg te zuipen, maar als dat gedaan is, wat moet je dan? Een nieuwe lading bier bestellen kost je al gauw een paar ribben. En die botten beginnen zich langzaam maar zeker te verbergen onder een nieuwe laag vet. Ook schreeuwt de bankrekening het al uit als je de app checkt om te zien of er al wat meer dan -156 euro op staat. Gelukkig is er een oplossing. Je hoeft je opgesloten leven niet te verzuipen in alcohol terwijl je toch bezig bent met bier.

Kleuren

Die oplossing heeft BrewDog gevonden. De Schotse craft brouwer staat niet bekend om hun geweldige artwork. Toch hebben ze hebben hier en daar wat prachtige etiketten op hun bierflessen/blikken geplakt. Die kunstwerken begonnen ooit als zwart-wit-tekening en die kun jij nu gratis krijgen. BrewDog brengt namelijk 20 van hun mooiste kunstwerken gebundeld uit als kleurboek.

BrewDog Kleurplaat

Hoe krijg je dat boek? Simpel: downloaden (kan niet meer maar dit boek heeft ook plaatjes van wolven die je kunt inkleuren) en printen. Nu kan alles vastlopen op dat laatste punt. Want zeg nou zelf, wie heeft er tegenwoordig nog een printer die werkt? Maar waar een wil is is een weg naar de Mediamarkt of Bol.com ofzo. Voor een paar tientjes tik je een printer met wat papier op de kop en scoor je gelijk wat kleurpotloden (of die jat je van je kids, ik oordeel niet).

Steun

Mocht je dit initiatief van BrewDog leuk vinden, of sowieso fan zijn van de brouwerij, dan kun je ze ook steunen door aandelen te kopen. Daarmee wordt je onderdeel van het bedrijf, en doe je ook mee aan een loterij. Daarmee kun je miljonair worden. Daarnaast krijg je korting op bieren en een gratis pint op je verjaardag. Dat laatste moet je wel ophalen in een Brewdog Bar waarvan er welgeteld 0 (nul) in Nederland zijn. De eerste is wel in aanbouw in Rotterdam. Wanneer die open gaat is nog onduidelijk want: Corona.

Lone wolf Kleurplaat