Hier heb je alvast een verzameling toffe trailers van de E3

exc-575e62bc59827eafbf1f01d6

Scroll this

Op het moment dat ik dit zit te tikken hebben we de press events van EA en Bethesda achter de rug. Beide partijen wisten een hoop te vertellen wat we al wisten, maar lieten gelukkig ook heel wat toffe beelden zien. Een selectie daarvan heb ik hier voor je bij elkaar gezet.

Laat ik beginnen met Titanfall 2. Deze trailer lekte al voor de EA conferentie uit, maar dat maakt hem niet minder tof. Ontwikkelaar Remedy laat met deze trailer weten dat je in het vervolg op de multiplayer-only Titanfall, nu ook een complete singleplayer kunt verwachten.

Volgende op de lijst is Battlefield 1. Hier ga ik niet veel over zeggen want GIGANTISCHE VOERTUIGEN, GIGANTISCHE VOERTUIGEN, EEN SCHEP, PAARDEN, HOLY SHIT, ZO EPIC. Kijk zelf maar.

Naast EA liet Bethesda ook wat leuks zien. Geen gameplay beelden, maar toch komt deze uitgever met een titel als Prey 2 waar we al jaren op zitten te wachten. En ik moet toegeven dat je niet heel veel in de trailer ziet, maar het is gewoon goed om te weten dat de game in 2017 een keertje uit zal komen. Nog een kleine waarschuwing: je gaat de rest van de dag “Good morning, Morgan” in je hoofd hebben.

Nadat Unreal Tournament al een tijdje in ontwikkeling is, de nieuwe DOOM weer teruggrijpt naar de gameplay van het origineel was het natuurlijk te verwachten dat Quake ook zijn opwachting zou maken. Quake Champions is het volgende deel in de serie en ook hiervan zijn geen gameplaybeelden. Je moet het doen met CGI die wel heel erg hint naar de gameplay van de oude vertrouwde Quake games.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *