Dit is de beste muziek om mee wakker te worden volgens een psycholoog

exc-5799abd9e3df2876722e54fc

Scroll this

Elke dag begint met de moeilijkste taak: wakker worden. Maar dat hoeft niet meer zo te zijn als je de dag start met een playlist vol muziek die een psycholoog voor je heeft uitgekozen.

Bij Spotify komen de werknemers blijkbaar nogal moeilijk uit bed. Daarom is het bedrijf een samenwerking aan gegaan met psycholoog David M. Greenberg om een playlist te maken waarmee je juist zin krijgt om uit bed te komen.

Het resultaat is een lijst van 20 nummers waarin je artiesten tegenkomt zoals Avicii en Sam Smith. Als je nu al denkt dat je liever je polsen langzaam doorknaagt dan dat je moet wakker worden met deze wansmaak aan muziek, wacht even want het kan nog erger. De playlist begint namelijk met Viva La Vida van Coldplay en als er ooit een band is geweest die je niet uit bed, maar eerder in bed weet te krijgen, dan moet het wel Coldplay zijn.

Maar misschien is het ook wel de bedoeling om de playlist aan te zetten terwijl je wekker aan de andere kant van de kamer staat. Dan durf ik te wedden dat je heel snel je bed uit komt om het kleine beetje van je goede humeur dat je nog over hebt, te redden.

Hierbij de playlist:

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *