Met de The Glenlivet Cipher leer je pas echt whisky drinken

exc-57dbbf8b2e69cf178c5d2bea

Scroll this

Whisky drinken is eigenlijk niet zo moeilijk. Je giet het in je mond, slikt het door en je hebt het onder de knie. Maar wil je een echte pro hierin worden, dan is het de bedoeling om smaaknotities eruit te halen. En laat dat nu net iets zijn waar de Cipher van The Glenlivet je in wilt laten oefenen.

De Cipher is in een geweldige speciale zwarte fles uitgebracht. Leuk, maar specialer is dat er op die fles helemaal geen smaaknotities te vinden zijn. Het is namelijk de bedoeling dat je die zelf ontdekt met behulp van een app. Het gaat zelfs zo ver dat niemand behalve meesterdistillateur Alan Winchester van The Glenlivet weet wat voor smaken terug te vinden zijn in deze speciale whisky. Door de whisky te proeven en je smaaknotities aan te geven in de app, wordt er aangegeven in hoeverre je bij die van Alan in de buurt komt. Hierdoor wordt je dus uitgedaagd om smaken uit de whisky te halen die je normaal misschien niet zo proeven.

Natuurlijk staat de distilleerder bekend om zijn fruitige smaakeigenschappen, die je ook zeker in de Cipher terug te vinden zijn. Maar om het spannend te houden is de aanpak van deze whisky compleet anders geweest dan die van de andere die je van The Glenlivet kunt krijgen.

Met de lancering van The Glenlivet Cipher stel ik fijnproevers en drinkers van over de hele wereld voor de ultieme uitdaging om hun smaakvermogen te bewijzen. Met groot genoegen nodig ik iedereen uit om met ons de de smaakervaring te ontdekken. Gedurende de hele campagne zal ik social media en de hashtag #TheGlenlivetCipher in de gate houden om te zien wie erin slaagt om de smaaknotities van deze mysterieuze single malt te ontcijferen.

The Glenlivet Cipher is uniek dankzij een smaaksamenstelling die nooit eerder in deze distilleerderij is gebruikt, dus we zijn enthousiast om nieuwe smaakgebieden te ontdekken die aansluiten op de zachte en fruitige stijl van The Glenlivet. De officiële smaaknotities worden de komende maanden onthuld, dus begin met proeven, deel je ervaringen online en houdt The Glenlivet in de gaten.

— Alan Winchester

De The Glenlivet Cipher is nu verkrijgbaar voor een prijs van €109,95.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *