Een bierpakket, maar dan anders

exc-5a2e981f53450ab787ee7729

Scroll this

Als je een beetje rondsurft op het internet kan je flink wat dozen met verschillende soorten bier bestellen. Bij de meeste zit je vast aan een abonnement en bij vrijwel allemaal weet je niet wat erin zit. De doos die je bij Dennis’ Biershop bestelt is anders.

Ja, het is een doos en nee, je weet niet wat erin zit. Dus het lijkt wel heel erg op al die andere dozen, maar toch is dat het niet. Ten eerste heb je geen enkele verplichting. Je bestelt geen abonnement, maar gewoon een doos die je wilt. Dus dat scheelt alweer. Daarnaast weet je wel een beetje wat je kunt verwachten. Je weet bijvoorbeeld zeker dat er geen slechte of smerige bieren in de doos zullen zitten. Dit komt doordat elk biertje door een keuring van honderden Untappd gebruikers komt. Scoort hij bovengemiddeld (minimaal een 3,7 op een schaal van 5) dan heeft hij toegang tot de doos. 

Daarnaast weet je zeker dat je verrast zult zijn want de bieren die in de doos mogen absoluut niet vindbaar zijn bij de supermarkt. Geen enkele supermarkt. Ook bij de slijterijen zul je ze niet vinden. Of tenminste niet snel vinden. Er zijn 2 of 3 slijters in Nederland die zo’n belachelijk goed assortiment hebben, dat je er alleen maar jaloers op kunt zijn.

Om de verrassing nog beter te maken, maak je bij elke bestelling kans op een explosieve topper. Een bijna perfect biertje. Een die ruim boven de 3,7 op Untappd scoort en waarvoor een niet schappelijk bedrag voor neergeteld mag worden.

Zie het als een soort roulette maar dan met alleen maar goed bier.

Dus ben je moe van het assortiment van de Albert Heijn bij je om de hoek en kent de bierhoek in de Mitra geen geheimen meer voor je, of ben je gewoon doodziek van pils en wil je wat anders, dan is deze doos een mooie optie voor je. Ook als je een Beergeek bent die moe is van het jagen op de duurste en meest gehypte bieren, dan is deze doos een optie. De meest ervaren bierdrinker en de beginnende bierverkenner kunnen zich keihard laten verrassen door de kwaliteitsbieren van ’s werelds beste brouwerijen zonder er veel moeite voor te hoeven doen. Check het zelf.