​Mile 22 vol aardige actie

exc-5bf30f9570a6ad0a7c1064e9

Scroll this

Een film waarin black ops-teams van verschillende landen het tegen elkaar opnemen. De ene groep wil een spion veilig naar een vliegtuig brengen terwijl de andere hen probeert te stoppen. Veel meer dan dat heeft de film niet om het lijf.

De actie is hard en bijzonder onrustig gefilmd. De shacky cam-stijl van de Bourne films alleen dan uitgevoerd met net iets minder finesse. Straatgevechten doen denken aan Heat en dat is zeker niet slecht. Hoewel het allemaal vrij voorspelbaar verloopt is het over het algemeen geen vervelende kijkervaring.

Enige nadeel is arrogante lul Mark Wahlberg die in deze film min of meer zichzelf speelt. Het zal heel stoer zijn om non stop te schreeuwen en bijdehand te doen maar als kijker ben je het op een gegeven moment wel zat. Net als het overdreven macho gedoe in het team van Wahlberg trouwens. Verder zeker het kijken waard.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *