De ultieme handleiding om niemand te beledigen in 2019

exc-5c2ce55f03ce64cdbb5633aa

Scroll naar beneden

Happy 2019 iedereen! Eindelijk laten we het kwetsende 2018 achter ons. Hopelijk hebben we geleerd dat we met bijna al onze uitspraken wel iemand op de aarde kwetsen en dat we dat maar beter niet meer kunnen doen. Maar voordat je nu denkt dat je helemaal niets meer mag zeggen (mag je eigenlijk ook niet), hebben we hier de ultieme handleiding om 2019 veilig door te komen zonder iemand onbewust te beledigen.

Het probleem van constant mensen kwetsen moeten we oplossen, niet door de tere zieltjes een beetje eelt op hun zieltje te laten kweken, maar om rekening te houden met de zwaksten der samenleving. Een ketting is immers ook maar zo sterk als de zwakste schakel. Laten we daarom allemaal het goede voornemen voornemen om voortaan zo politiek correct mogelijk door de wereld te gaan. Gebruik de onderstaande video als leidraad.

Mocht je nu nog steeds bang zijn om als non-fluid-binary-gender-vegan-dinges gekwetst te worden door de cis witte man die je dagelijks overal zijn privilege ziet uitvoeren, dan hebben we hieronder nog wat tips voor je om veilig 2019 door te komen. We kunnen immers niet garanderen dat iedereen in dit jaar volledig politiek correct gaat zijn.

  1. Verwijder je Facebookaccount. Het zit vol oudere mensen met oudere simpelere gedachtes.

  2. Verwijder je Instagramaccount. Het zit vol fake-mensen. Daar heb je toch niets aan.

  3. Houdt deuren en ramen gesloten. Doe, mits mogelijk, ook alle gordijnen dicht. Zet de TV op Nederland 1,2 of 3 en wacht af tot er nieuws komt van een betere wereld.

  4. Ga alleen nog de interactie met mensen op Twitter aan. Hier vindt je vooral gelijkdenkende dames die ook binnen de ring van Amsterdam leven. Ook kunt u vanaf hier naar hartelust dingen kwetsend vinden en uw mening hierover delen om zo de wereld stukje bij beetje in de goede richting te helpen.

  5. Oh, en de aarde is plat en de inentingen zijn vergif. Ook is dieren eten niet de reden dat wij zijn door geëvalueerd tot mensen, dat is een fabeltje.