Brewdog maakt jou misschien wel miljonair!

Scroll this

Je kent Brewdog vast wel. Het is die craft beer-brouwerij die craft beer zo’n beetje op de kaart heeft gezet. Elke zichzelf respecterende bierliefhebber heeft vast wel eens een biertje van de Schotse brouwer gehad. Hetzij een Punk IPA, een Elvis Juice of een End of the World. Maar dat terzijde, want de eigenaren James Watt en Martin Dickie willen jou graag uitnodigen om miljonair te worden door wat Brewdog aandelen te kopen. Nu al de beste investering ooit!

Bij Brewdog zijn ze weer eens begonnen met een ronde Equity for Punks. Daarmee geven ze iedereen de mogelijkheid om aandelen in het bedrijf te kopen en zo dus mede-eigenaar te worden van Brewdog. Kan je mooi tegen je vrienden zeggen dat die Punk IPA bij de Albert Heijn bij jouw bedrijf vandaan komt. En zoals bij elke investeringsronde hangen er weer leuke extraatjes aan het investeren. Niet alleen kun je gratis bier en andere merch verdienen, Brewdog gaat deze keer iemand in een klap tot miljonair bombarderen.

Brewdog aandelen

Dat doen ze door £1.000.000 aan Brewdog aandelen aan één investeerder te geven. Het enige dat je hiervoor moet doen is minimaal één aandeel van £25 te kopen. Natuurlijk zitten aan het bezitten van een aandeel ook extra voordelen vast, zoals kortingen en een gratis bier op je verjaardag, maar je kunt ook sparen voor extra speciaal en extra gratis bier. Dat doe je door bijvoorbeeld je aan te melden als aandelenkoper en daarbij deze code te gebruiken: R128032. Hiermee geef je aan dat ik je heb aangebracht als nieuwe aandeelhouder, en krijg je direct een aantal ‘referrals’. Als je bijvoorbeeld vijf aandelen koopt en die code gebruikt, krijg je direct vijf gratis speciale biertjes opgestuurd. Geen slechte deal toch?