De grootte van jouw piemel is erg belangrijk, maar voor iets heel anders dan jij denkt.

exc-57177ff345bf2119c9e42fca

Scroll this

Al jaren gaan de geruchten dat het helemaal niet uitmaakt of je een grote of kleine piemel hebt. Ook de dames zouden er helemaal geen punt van maken als je niets te showen hebt wanneer de broek uit gaat, maar het tegendeel is nu bewezen.

En nee, het gaat er niet om dat jouw wiener lekker groot is zodat je haar beter kunt bevredigen. Dat blijft een discussiepunt. Het gaat erom dat hoe groter de lans, hoe groter de kans is dat ze jou überhaupt ziet staan. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat de dames onderbewust de man met de het grotere zaakje verkiezen boven anderen.

Het onderzoek werd gedaan onder 105 vrouwen die allemaal 3D modellen van verschillende naakte mannen voorgeschoteld kregen. De dames kregen per model 3 seconden om te bepalen in hoeverre het model aantrekkelijk was. Hieruit bleek dat een piemellengte die groter is dan 98% van de Italiaanse mannen het meest in trek was. En waarom er in dit geval gekozen is voor de 98% Italiaanse mannen weet niemand.

Nu zijn er wat kanttekeningen te plaatsen naast dit onderzoek want zo zijn langere mannen ook beduidend meer in trek en is een torso in de vorm van een V ook zeker iets dat helpt. De combinatie van dit alles was de overduidelijke winnaar onder de onderzochte dames. Aan de andere kant maakt een grote slurf geen reet uit als je een onderdeurtje bent met overgewicht. Zelfs als je dan een derde been hebt hangen, dan zien de dames je niet staan.

Maar dan blijft er nog een vraag over: wat maakt dit onderzoek uit als je 98% van de tijd een broek aan hebt waardoor de dames niet eens kunnen zien hoe groot je geschapen bent? Dat is volgens de onderzoekers een kwestie van evolutie. De dames kijken gewoon naar de bobbel. Hoe groter deze is, hoe beter jij bent als seksuele partner. Dus wees trots, of doe er een sok bij. Want eerlijk is eerlijk, het is niet alsof vrouwen de boel niet oplichten met push-ups en andere dingen.

 

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.