WIN: Schultenbrau outfit voor de ultieme bierbaas

Scroll this

Hippe craftbeershirtjes zijn leuk, maar een echte bierdrinker laat zien dat hij echt bier drinkt: Schultenbrau. Aldi komt daarom met een kledinglijn.

Bier is een goudgele rakker en dat moet zo blijven. Rare smaakjes en debiele kleuren horen daar niet bij. IPA’s zijn voor hipster en stout’s zijn voor dronken Ieren. Jouw bier is al jaren hetzelfde en doet wat het moet doen: dorstlessen, verfrissen en je dronken maken. Dat je pens ervan groeit, dat neem je voor lief. Dat je de veters van je schoenen daardoor niet meer kunt strikken is een vervelende bijwerking, maar dat heb je ervoor over.

Kledinglijn

Het biermerk dat jij al jaren trouw bent, dat jou blijft voorzien van prachtige bruine halve liter blikken goudgeel wonderwater, doet nu iets terug voor je. Schultenbrau (eigenlijk Aldi) komt namelijk met een eigen kledinglijn (en een tent) waardoor je je bierbuik als een trotse reclameplaat voor het prachtige biermerk kunt gebruiken. En veters hoef je nooit meer te strikken, want jouw voeten duw je voortaan in echte Schultenbrau-slippers. Om het geheel af te maken mag je ook in een echte Schultenbrau-boxer rondlopen.

Die tent? Die past niet echt in de lijn, maar wellicht is hij leuk voor de kids. Kunnen ze alvast in aanraking komen met het beste biermerk ter wereld terwijl ze een nachtje in de achtertuin doorbrengen. Misschien zelfs met een klein blikje Schultenbrau 0.0.

Winnen

Het beste nieuws hebben voor het laatst bewaard: de gehele lijn kun je namelijk winnen. Via Aldi.nl/win kan jij misschien helemaal gratis in de beste outfit ooit de zomer in je achtertuin doorbrengen.