Xbox wil dat je je nagels met OPI gaat lakken voor in-game extra’s

Scroll this

Wil jij een unieke skin voor Master Chief, of een dikke bolide in Forza Horizon 5? Dan moet je je nagels met de OPI x Xbox Collection lakken om die te unlocken.

Er zijn van die dingen waarvan ik nooit had gedacht dat ik erover zou schrijven. Dit is daar een van, want geeft toe, jij hebt nagellak en gaming ook nog nooit aan elkaar gekoppeld, toch? Maar hey, het is weer eens wat anders dan de standaard “koop een zak chips en unlock een wapen in Call of Duty.”

Nagellak fabrikant OPI en Xbox-bouwer Microsoft leek het leuk om eens op een unieke manier samen te werken. Om die reden lanceert OPI een nieuwe lijn kleurtjes met allerlei kekke aan games gerelateerde namen. Denk aan ‘You Had Me at Halo’, of ‘Achievement Unlocked’ en natuurlijk ‘The Pass is Always Greener.’ Echt leuk, die namen. Ik kom niet meer bij van het lachen…

Leuk natuurlijk, om je nagels in Xbox-kleuren te verven, maar de samenwerking gaat verder dan wat kleuren met catchy namen. Bij aankoop van de OPI-nagellak krijg maak je namelijk kans op unieke in-game extra’s. Nee, geen NFT’s. Denk aan dingen zoals skins voor Master Chief in Halo Infinite of een roze Ford GT in Forza Horizon 5. Kan je indirect aan je mede-gamers laten zien welke kleur je op je vingers hebt zitten.

OPI x XBOX Collection controllers
OPI x XBOX Collection controllers

Win een unieke Xbox controller

De hele collectie bestaat uit 12 kleuren, dus er zit vast wel iets leuks voor je tussen. Heb je er een gevonden? Dan kun je meedoen aan een speciale actie waarmee je een Xbox controller in een van de OPI-kleuren kunt winnen. Het enige dat je daarvoor moet doen is je nagels lakken, een Xbox controller vasthouden en een foto daarvan op Instagram plempen. Doe er wel de hashtags #opixbox en #notjustforboysorgirls bij, want anders hebben ze bij OPI en Microsoft geen idee dat je meedoet. Oh, en doe het voor eind maart, want dan is het game over.

En ja, je mag als jongetje ook meedoen met de actie. Kijk maar naar de laatste hashtag. De vraag is alleen of je het aandurft om met trots ‘The Pass is Always Greener’ aan je volgers te showen. Voordat je mee gaat doen, kun je de kleurtjes alvast even ‘passen’ in de OPI Nailstudio. Kan je alvast bepalen welke glitters er het beste bij je ogen passen.

You Had Me At Halo skin voor Master Chief
You Had Me At Halo skin voor Master Chief