Bandit Brew, een collab tussen brouwerij Beavertown en Borderlands 3

Scroll this

Bier en gamen gaan niet altijd even goed samen, maar dat weerhield Londense brouwerij Beavertown en Borderlands 3 er niet van om Bandit Brew te maken. Een lekker lichte IPA (natuurlijk het beste uit blik) waar je flink veel van kunt drinken zonder dat je skills er onder lijden.

Bandit brew

chaotische art-style

Deze week staan er twee speciale releases op de kalender. De eerste is het langverwachte derde deel van Gearbox’ Borderlands en de tweede is het bijpassende biertje van Beavertown. De twee partijen vonden elkaar in elkaars chaotische art-style.

Borderlands 3

Beide partijen sloegen de handen ineen en kwamen op het idee om een extreem lichte IPA te brouwen. En als we licht zeggen, dan bedoelen we lichter dan de gemiddelde Session IPA, want de Bandit Brew komt uit op een zeer ‘doordrinkbare’ 2,8%. Maar Beavertown, dat net is overgenomen door Heineken, beloofde dat dit lage alcoholpercentage geen afbreuk doet aan de smaak. Het beschrijft het zelf als ‘Pina Colada, passion fruit and fresh citrus forward, complete with a dry, bitter finish’.

Bestellen

Zowel het bier als de game zijn op het moment nog niet te koop. Beide zijn wel vooruit te bestellen. Bandit Brew bestel je hierrr, en de Borderlands 3 bestel je hierrr. Verwacht alleen niet dat je tegelijk van ze beide kunt genieten. Uit ervaring weten we dat Beavertown helaas wel een weekje nodig heeft om te leveren.