Je auto wassen doe je met whisky shampoo

Scroll this

Als je dacht dat 2020 niet gekker meer kon, dan weet je niet dat je tegenwoordig je auto ook kunt wassen met whisky shampoo.

Dit jaar gaat rap de boeken in als een van de raarste jaren tot nu toe. En nu vaderdag om de hoek staat wordt het nog een tikkeltje vreemder voor auto- en whisky-liefhebbers. De liefde voor auto’s en de schotse drank hebben elkaar namelijk gevonden in het wassen van de vierwieler. Dat doet vaders vanaf nu namelijk met een speciale Whisky shampoo speciaal voor auto’s.

Zit een luchtje aan…

Mocht je nu al de kwijt weg zijn omdat je gewend bent je whisky te drinken (al kun je het ook eten) en je shampoo in je haar te smeren, dan verduidelijken we het graag even. Deze Whisky Shampoo van Detail Freaks is een wasmiddel speciaal voor de auto met een whiskyluchtje. Zo ruikt je auto na zijn wasbeurt naar het goudgele drankje (vermoedelijk niet de rokerige variant zoals Lagavulin).

Whisky shampoo

De whisky shampoo is volgend de fabrikant goed bruikbaar met allerlei soorten wax. Wel raden ze aan om eerst je auto grondig te reinigen voordat je het goedje op je BMW (of andere auto) aanbrengt. Een flesje is aanzienlijk goedkoper dan een echte whisky. Voor zo’n €18 heb je er één. Let wel, daar komen nog verzendkosten uit het Verenigd Koninkrijk bij.

Liefde

Daarnaast verdient jouw auto wel wat liefde in deze tijd van Corona (tenzij het een Peugeot is). Hij houdt je namelijk uit het openbaar vervoer en houdt je veilig van COVID-19-kuchende mensen. Kortom, neem binnenkort even een dagje om je auto van binnen en buiten te poetsen.